Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23465 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Масштабний проект будівництва нових станцій метрополітену передбачає створення 660 робочих місць.

Фото: ABCnews

Раніше стало відомо, що на Сирецько-Печерській лінії за проектом нового Генплану хочуть добудувати ще п’ять станцій – дві зі сторони Борисполя і три з боку Виноградаря. Їх будівництво планують здійснити за 20 років.

Вартість будівництва гілки столичного метро на Виноградар становить 11 186 617 638 гривень. Згідно з розпорядженням техніко-економічного обґрунтування «Будівництво дільниці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар довжина лінії метро становитиме 7,39 кілометра.

Тривалість зведення довгоочікуваного метро складе майже 9 років. В розпорядженні також зазначається, що будівельні роботи обійдуться у 7,7 мільярда гривень, а устаткування, меблі та інвентар коштуватимуть понад 1,1 мільярда.

Нагадаємо, вже було опубліковано проекти станцій метро на Виноградарі, будівництво якого передбачає створення «вертикальних» тунелів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button