Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Кабінеті міністрів запропонували розглянути проект лінії швидкісного трамвая Tram-Train до аеропорту, повідомляє KиевVласть.

Фото: alstom.com

Можливість реалізації таких проектів уряд доручив Київській міській та обласній адміністраціям доповісти до 15 жовтня. Про це стало відомо з протоколу наради в уряді щодо інфраструктурних проектів в рамках двостороннього співробітництва в галузі транспорту.

Tram-Train – це вид транспорту, де вагони протягом маршруту мають можливість пересуватися як трамвайними, так і залізничними коліями.  Вперше систему tram-train застосували у 1992 році в місті Карлсруе, у Німеччині. Зараз така інфраструктура є у різних містах не лише Німеччини, а й Франції, США й Нідерландів.

Читайте також: Міфічне метро: чи доїде воно на Троєщину.

Згідно з документом, Міністерство інфраструктури спільно з КМДА та «Укрзалізницею» доручено розглянути можливість реалізації проекту Tram-Train та повідомити про їх результати до десятого вересня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button