Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Капітальний ремонт провели після перенесення МАФів (деякі з них опинились на Виноградарі), які захаращували сквер протягом тривалого часу. Замість кіосків висадили алею молодих дерев.

Також під час капремонту озеленили територію скверу, створивши додаткові газонні ділянки. У сквері залишилося встановити мобільні місця для сидіння, які там мають бути за проектом. Їх обіцяють облаштувати протягом кількох тижнів.

На території оновленого скверу не передбачені торгові точки. Нагадаємо, що підготовчий етап розпочався другого серпня, після чого стартували роботи з благоустрою.

Проект реконструкції скверу №3 на Контрактовій розробила Студія ландшафтної архітектури Максима Коцюби. Даний проект є першим кроком до загальної реконструкції Контрактової площі за проектом «Київська вітальня» авторського колективу, переможця конкурсу CONTR/ACT, яким передбачено створення якісно нового пішохідного простору.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button