Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дівчата з усієї України, віком від 18 до 24 років, можуть подавати заявки для участі в Хакатоні на тему: «Hack for Good: збільшення кількості дівчат в STEM через IT-технології».

Хакатон відбудеться 21-22 жовтня, в тиждень кодування. Організатори відшкодовують учасницям транспортні витрати.

Що дає участь у проекті?

-Участь у створенні нових інноваційних додатків для вирішення соціальної проблеми – збільшення дівчат в STEM;

-Найкращі 30 учасниць з IT та Дизайну будуть запрошені до участі у фінальному заході – Хакатону – в м. Київ;

-Знайомство з надихаючими жінками в галузях STEM;

-Семінари від компаній-партнерів;

-Найкращі ідеї отримають 25000, 15000, 10000 грн на їх подальше впровадження.

Щоб взяти участь у проекті, потрібно описати свою мотивацію, розв’язати завдання з ІТ або дизайну, що прописані в Положенні про Хакатон, подати електронну заявку спільно з вирішеним завданням або надіславши запит на електронну пошту. Електронну заявку потрібно подати до 9 жовтня.

Журі з представників компаній-організаторів та партнерів відбере 30 учасниць для участі у фінальному заході хакатону. Про результати хакатону повідомлять 16 жовтня.

Організатори заходу – центр «Розвиток КСВ» (ініціатива #ДівчатаSTEM) і Фонд Народонаселення ООН в Україні за фінансової підтримки Посольства Австрії в Києві. Партнери Хакатону – компанії SAP Ukraine та MacPaw.  STEM розшифровується як Science, Technology, Engineering, Mathematics (наука, технології, інжиніринг, математика).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button