Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23616 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В середу, 18 жовтня, близько дев’ятої вечора автомобіль Lexus, за кермом якого була 20-річна жінка, виїхав на тротуар та збив групу людей, що чекали на зелене світло перед пішохідним переходом.

Нацполіція

Як повідомляє Українська правда, за попередніми даними, авто проїхало на червоне світло, зіткнулося з Volkswagen Touareg та внаслідок цього зіскочило на тротуар. На даний момент в результаті аварії п’ятеро осіб загинуло, ще шестеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

The YouTube ID of v=x--abSXvyzI is invalid.

На місце ДТП виїхала слідчо-оперативна група, для з’ясування обставин аварії. Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія затримали на місці пригоди, згідно з провадженням, в разі доведення вини у суді, їй загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button