Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23612 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Увечері 16 листопада представники «Національного корпусу» знесли паркан будівельного майданчика на місці Сінного ринку, повідомляється на сторінці політичної партії у Facebook. Згодом забудовники повернули його назад.

14 листопада Департамент міського благоустрою видав припис з вимогою до ТОВ «Емпоріум Пропертіз» знести будівельний паркан до 17 листопада. Але 16 листопада, як повідомив народний депутат Ігор Луценко, забудовники отримали судове рішення від Окружного адмінсуду про заборону київському муніципалітету демонтувати паркан навколо колишнього Сінного ринку.

Представники «Національного корпусу»16 листопада близько 23:00 почали зносити паркан навколо будівельного майданчика. Вони вимагали скасувати дозволи на забудову Сінного ринку. Проте, вже через годину, працівники майданчика почали відновлювати паркан.

Додамо, що народний депутат Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці в Facebook повідомив, що місто готує апеляцію на рішення суду щодо заборони демонтажу паркану на Сінному ринку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button