Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Новорічне містечко в рамках проекту «Новий рік на Софії 2018» оформлять з використанням образів з творчості Марії Примаченко.

facebook.com/PrimaMariaBrand

Продюсерська компанія Art Nation та етнокультурний проект Folk Ukraine підписали Меморандум про співпрацю в рамках заходу «НеоРік на Софії». Цього року в рамках концепції оформлення новорічного містечка будуть використані персонажі української художниці Марії Примаченко. А саме, герої картин «Звір гуляє» та «Бичок-третячок».

«Наш час по-новому відкриває творчість геніальної художниці. Сьогодні її фантастичні образи втілюються в різних сферах життя. Тематика картин Марії Примаченко переходить в моду, індустрію розваг, веб-дизайн, виходить за рамки галерей, в буквальному сенсі виходить на вулиці, стає ближчою до людей. Сьогодні Марія Примаченко вже не просто художниця, це справжній міжнародний бренд, який достойно презентує Україну в світі», – розповів генеральний продюсер компанії Art Nation, продюсер бренду Prima Maria Едуард Ахрамович.

facebook.com/PrimaMariaBrand

«У час технологічного прогресу, здивувати людину стає все важче – і нам потрібно це враховувати. Тому ми вирішили, як завжди, звернутися до традицій, але поєднати їх із сучасністю. Так і народилася ідея проекту «НеоРік». Ми покажемо як можна створити справжнє диво завдяки колористиці. Звірі Марії Примаченко дуже органічно вписуються в цю концепцію, адже вона була справжнім новатором не тільки в тому, що зображувала тварин, яких не існує, але й в тому, як вона працювала з кольором. Вони сяятимуть у сквері Володимирського проїзду на Фестивалі ілюмінацій з 16 грудня», – говорить засновник Folk Ukraine Ігор Добруцький.

Додамо, що меморандум передбачає оформлення за мотивами творчості Примаченко новорічного містечка, в рамках проекту «Новий рік на Софії 2019». У 2019 році буде святкування 110-річчя з дня народження мисткині.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button