Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КМДА закликала водіїв не сідати в автівки, а у «Київпастрансі» заявили, що сьогодні транспорт буде ходити, як вийде.

Вчора, 18 грудня, на сторінці КМДА у Facebook з’явилось повідомлення про те, що міська влада закликає водіїв не користуватись, за можливості, приватними автівками.

Сьогодні вранці сторінка «Киїпастрансу» опублікувала інформацію про «введення оперативного положення №3», що фактично означає довільне курсування наземного громадського транспорту. Таким чином, на зупинках громадського транспорту утворюються черги. Зокрема, на станціях швидкісного трамваю на Борщагівці.

Раніше «Хмарочос» писав, яких порад треба дотримуватись, щоб у місті не було трансопртного колапсу під час снігопаду.

Хоча проїжджа частина на багатьох вулицях міста вже почищена, заваленими снігом залишаються східці підземних пішохідних переходів. За відсутності альтернативних наземних, подолати перехід пішоходу стає вкрай важко. Цей факт активно обговорюють у Facebook, завантажуючи фото з різних районів міста.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button