Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23392 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Велоініціативи столиці зустрілись з мером Києва Віталієм Кличко з приводу розвитку велоінфраструктури у 2018 році.

В бюджеті міста на 2018 рік закладено 50 млн грн розвиток велосипедної інфраструктури. На зустрічі були також присутні заступник голови КМДА з питань транспорту Дмитро Давтян, директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов та начальник Управління молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Виділені кошти направлять на проектування та будівництво у 2018 році трьох закладених у Велоконцепцію Києва маршрутів: Солом’янка – Центр, Виноградар – Центр, Оболонь – Центр. В Департаменті транспортної інфраструктури буде створено відділ, який керуватиме проектами велосипедної та пішохідної інфраструктури. Також Департаментом передбачено: забезпечити демаркацію незаконної розмітки на вулиці Труханівській; погодження технічних завдань тендерів на капремонти та реконструкцію вулиць міста, з огляду на вимоги облаштування велоінфраструктури.

Окрім цього, Департамент транспортної інфраструктури пропрацює можливість створення «офісу технічної підтримки» – найматиме транспортних спеціалістів на конкурентних ринкових умовах і фінансуватиметься міжнародними донорами.

У свою чергу мер міста Віталій Кличко контролюватиме справу Альони Лелеки, яку збив на Московському мосту п’яний слідчий Національної поліції.

У 20-х числах січня відбудеться наступна зустріч велоініціатив та муніципалітету зі звітуванням за результатами. Відповідальність за її організацію покладено на Дмитра Давтяна.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button