Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З міського бюджету було виділено 6,5 млн грн.

molbuk.ua

В будинку на вулиці Возз’єднання, 2-А в мікрорайоні Рогізна працюватиме бібліотека з читальним залом, гуртки, приміщення для аматорських колективів та зала для проведення заходів. Будівництво тривало півтора року, повідомляє ресурс «Молодий буковинець».

Проект розлобило ТОВ «ЦИВІЛЬПРОМПРОЕКТ», а підрядника ПВКФ «Зірка» – визначено на тендері у травні 2016 року.

molbuk.ua

«Тут все з бетону і є багато скла: великі вікна, двері, балкони. Будівля двоповерхова, каркасно-кам’яна, зведена на залізобетонному фундаменті, має монолітні міжповерхові перекриття, стіни із керамічного каменю, шатровий дах, покритий металевим профільованим листом. На першому поверсі – зал, фойє, підсобне приміщення, сходова клітина, два санвузли і тамбур. На другому поверсі розташовані читацька зала та бібліотека, два приміщення для гуртків, коридор та санвузол. Приміщення пристосоване для дітей з інвалідністю: є пандус та спеціальний санвузол для них. Повсюди економне освітлення, сучасна вентиляція», – розповів головний інженер фірми «Зірка» Петро Кричун, яка була визначена підрядником будівлі.

molbuk.ua

Стара будівля, в якій була бібліотека та Будинок культури, знаходиться в аварійному стані. Як повідомив мер Чернівців Олексій Каспрук місто давно потребувало нове приміщення. Протягом 2018 року, дорогу до нового Будинку культури повністю заасфальтують, та зроблять її однією з головних вулиць району.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button