Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23446 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська міська державна адміністрація спільно з Управлінням патрульної поліції в місті Києві та навігаційним сервісом Waze розпочнуть роботу з новим онлайн-інструментом.

waze.com

Про партнерську програму в рамках ініціативи Kyiv Smart City розповів директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров. Програма передбачає управління трафіком, покращення комфорту міста та безпеки на дорогах Києва, повідомляє газета Київської міської ради «Хрещатик».

Як зазначив Назаров, додаток дозволить обмінюватись інформацією про стан на дорогах, створювати карту перекриттів та проблем на дорогах у режимі реального часу. Дані оновлюватимуть безпосередньо працівники Патрульної поліції. На даний момент, київські водії також можуть користуватись додатком. Серед основних функцій Waze:

  • Побудова оптимальних маршрутів з урахуванням ремонтів, пробок, перекриттів, ДТП, повідомлень про небезпеку на дорозі, ями, обмерзання, замети.
  • Відображення переміщення техніки служб, в тому числі і снігоприбиральних.
  • Спілкування між водіями, взаємодопомога, поради, пересилання маршрутів, перегляду і редагування цін на автопослуги, АЗС, шиномонтаж, СТО, оцінка послуг тощо.

Додамо, що завдяки додатку можна скеровувати запити про оперативну допомогу від інших водіїв і служб.

Мобільний додаток Waze — найпоширеніший навігаційний застосунок, що підтримується на громадських засадах. Додаток доступний в українській версії. Частина команди Waze знаходиться в Києві та Житомирі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button