Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Популярний британський співак Калум Скотт презентував відео на пісню «You Are The Reason». Кліп, відзнятий в українській столиці, вже набрав на YouTube більше мільйона переглядів.   

Події у кліпі відбуваються на нічних київських вулицях: співак спостерігає за закоханими біля Національної опери, гуляє безлюдним Хрещатиком і пустинною Софійською площею, милується парою, що танцює посеред Майдану Незалежності. У кадр потрапив і район Нової Забудови, знятий з повітря.

Молодий англієць став популярним після свого тріумфального виступу у 2015 році на телевізійному шоу «Britain’s Got Talent». Пісня «You Are The Reason», яку музичні оглядачі назвали «емоційною фортепіанною балладою», увійде до дебютного альбому Скотта «Only Human». Його вихід запланований на березень цього року.

Нагадаємо, що наприкінці 2017 року французький репер OrelSan також презентував кліп, повністю відзнятий у Києві.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button