Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 237 днів. За цей час ми опублікували 23180 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Державна прикордонна служба України опублікувала перелік іноземних держав, громадяни яких найчастіше перетинають кордон на в’їзд в Україну.

Державна прикордонна служба України/Facebook

Перше місце в переліку зайняла Молдова – її громадяни перетнули кордон з Україною приблизно 4,5 млн разів. Мене друге та третє місце розділили громадяни Білорусі та Росії – 2,7 млн та 1,5 млн перетинів відповідно. В перелік увійшли також: Польща, Угорщина, Румунія, Словаччина, Туреччина.

В топ-10 країн потрапили Ізраїль та Німеччина. Громадяни Ізраїлю 248 тис. разів в’їжджали до України. У свою чергу німці, в’їжджали в Україну 202 тис. разів.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження туристичних потоків до міста Києва, в середньому іноземці витрачають в Києві $150 на добу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button