Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська міська державна адміністрація розірвала угоду з компанією Mosquito Mobile, яка виграла тендер на облаштування мережі Wi-Fi у Київському метрополітені в 2014 році.

kiev.unian.ua

«…З 1 лютого 2018 року фактично припинений інвестиційний договір від 2 грудня 2014 року Про будівництво WiFi-мережі в Київському метрополітені…», – йдеться в оголошенні в газеті «Хрещатик».

Нагадаємо, договір був укладений у грудні 2014 року між Київським метрополітеном, компанією Mosquito Mobile і департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу КМДА. ТОВ «Фідомобайл» (надає послуги під брендом Mosquito Mobile) повинно було облаштувати мережу Wi-Fi в Київському метрополітені.

Проектом передбачалося, що до кінця 2016 року мережа запрацює на всіх станціях. Проте у 2017 році стало відомо, що проект заморожений. На початку січня 2018 генеральний директор Київського інвестиційного агентства Олег Містюк заявив, що за останній рік Mosquito перестала займатися розширенням мережі Wi-Fi в столичному метро через фінансові проблеми, повідомляє видання «Новое время».

Додамо, у грудні 2017 року «Київстар», «Vodafone Україна» і Lifecell домовились провести тендер на нового підрядника для будівництва мережі в Київському метрополітені.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button