Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Такі дані надали в Департаменті житлової та комунальної інфраструктури КМДА.

Зараз у Києві нараховується 106 будинків у аварійному чи непридатному для життя стані, повідомляє delo.ua з посиланням на профільний департамент КМДА.

З них 89 визнані занедбаними, три – аварійними та ще 14 – непридатними для проживання. Останні – у Солом’янському районі, на вулицях Академіка Потебні, Вадима Гетьмана, Далекій, Докучаєвській та Медовій.

Найбільша кількістіх занедбаних будівель знаходиться у Подільському районі міста – 33 будинка. Також багато будівель у Шевченківському та Солом’янському районах. Взагалі вітхих будинків немає на лівому березі Києва.

Більшість будинків перебувають у комунальній власності міста – їх 80. 14 будівель є відомчими, а три – знаходяться в управлінні ОСББ.

Нагадаємо, вчора закрили столичний ліцей №142 через те, що будівля за результатами експертизи визнана аварійною.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button