Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За півтора роки роботи сайту в Одеській області 400 тварин змогли знайти дім.

Робота сайту для адопції безпритульних тварин GladPet.org, який до цього півтора року працював в Одеській області, розширилася на всю Україну.

На сайті GladPet будь-хто може додати опис тварини, яка шукає дім, знайти домашнього улюбленця, отримати інформацію про притулки, волонтерські та зоозахисні організації у вашому місті. Поки що робота сервісу поширюється на обласні та районні центри.

За допомогою GladPet є можливість взяти тварину з притулку під опіку: купувати їй їжу, іграшки, необхідні речі, сплачувати лікування та приїжджати до свого улюбленця в притулок.

Подивитися, які тварини шукають дім, можна на сторінці GladPet у Facebook або на сайті.

Нагадаємо, торік Київрада заборонила вигулювати собак на території шкіл, дитсадків та лікарень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button