Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Ощадбанк» запустив нову кредитну програму для фізичних осіб «Зелена енергія», яка надаватиме кошти на купівлю та встановлення сонячних електростанцій фізичним особам.

Фото:itc.ua

У банку можливо отримати кредит на обладнання, що забезпечує вироблення «зеленої енергії», матеріли та обладнання до них. Це можуть бути сонячні електростанції, сонячні панелі, сонячні батареї, теплові насоси, вітрові станції та генератори, а також матеріали та обладнання до них.

«На хвилі дедалі більшого використання відновлюваної енергетики в країні все більше домогосподарств переходять на “чисту” електроенергію. Маючи успішний досвід реалізації урядової програми енергоефективного кредитування, Ощадбанк розробив продукт «Зелена енергія» для приватних домогосподарств. Очікуємо на значний попит, адже Україна вже має значні здобутки у сфері альтернативної енергетики», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Максимальна сума кредиту – один мільйон гривень. Процентна ставка становить 19,5% річних, перший внесок має бути 15% від вартості товару. Кредит надається на 6 років.

Нагадаємо, «Хмарочос» писав, що українці зібрали $ 50 000 на «Сонячні жалюзі», які зменшують рахунок за електроенергію на 70%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button