Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київський аеропорт «Бориспіль» та лоукост-авіакомпанія Ryanair погодили перший напрямок – із Києва до Берліна. Про це заявив гендиректор аеропорту Павло Рябікін, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Фото: Ryanair / Twitter

Решту рейсів планують затвердити до кінця травня.

Квитки на рейси Київ-Берлін і назад вже продаются на сайті Ryanair. Цей напрямок стартує з третього вересня і він є першим, з якого ірландський лоукостер починає працювати в Україні. Вартість квитків стартує з 27 євро.З жовтня Ryanair запустить ще десять рейсів із Києва та п’ять –  зі Львова.

«Щодо решти напрямків, думаю, орієнтовно до кінця травня будемо розуміти точний час вильотів і прильотів», – повідомив Рябікін.

Раніше голова «Борисполя» заявляв, що Ryanair продає квитки на рейси, слоти для яких не узгоджені з аеропортом.

У лютому Ryanair підтвердив вихід на український ринок та повідомив, що рейси почнуть виконуватися з осені 2018 року. Спершу рейси планувалися на жовтень, та шостого квітня лоукостер відкрив продаж квитків на рейс із Києва до берлінського аеропорта Шенефельд. Цей напрямок спочатку не був включений до переліку запланованих рейсів із України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button