Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Першого травня розпочнеться підготовка до реконструкції Шулявського шляхопроводу.

Раніше КМДА прийняла рішення, що місце Шулявського шляхопроводу змінить дворівнева розв’язка типу «неповний лист конюшини» розроблений інститутом «Київдормістпроект», хоча петиція за будівництво альтернативної трирівневої розв’язки зібрала 10 000 підписів.

26 квітня у департаменті транспортної інфраструктури завершують розробляти схему руху на час проведення робіт. Планують встановити три світлофори, перенести контактну мережу для  руху тролейбусів та винести МАФи з радіуса проведення реконструкції. Будівництво триватиме приблизно 17 місяців.

Фото: Департамент транспортної інфраструктури КМДА

На цей час передбачено зміни руху:
– по вул. Олександра Довженка – вул. Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих Дач) відбуватиметься по вулицях: Антона Цедика (колишня вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор), Гарматній, Виборзькій та поверненням на вул. Вадима Гетьмана.

– по вул. Вадима Гетьмана – вул. Олександра Довженка (бік вул. О.Теліги) буде збережено чинний виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка (на цій ділянці також буде встановлений тимчасовий світлофор).

– односторонніми будуть вулиці Антона Цедика до вул. Петра Нестерова та вул. Петра Нестерова в напрямку проспекту Перемоги (буде встановлений тимчасовий світлофор).

– тролейбусний рух з боку Севастопольської площі по вул. Вадима Гетьмана, матиме кінцеву зупинку «Індустріальний міст». З боку вул. О.Теліги по вул. Олександра Довженка – «Івана Гонти».

Пішоходи користуватимуться підземними та наземним переходом, на яких встановлять світлофори.

Нагадаємо, що минулого літа петиція з підтримкою трирівневої розв’язки Віктора Петрука набрала 10 340 підписів. Проте заступник голови КМДА Дмитро Давтян сказав, що будівництво дворівневої розв’язки типу «неповний лист конюшини» розпочнеться вже цього літа.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button