Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Деякі кияни приєднались до флешмобу #FreeKyivCouch4Fans, «щоб Київ не запам’ятали як столицю бариг».

Фото: UEFA Champions League / Twitter

Жителі Києва запустили флешмоб #FreeKyivCouch4Fans, мета якого – безкоштовно прийняти у себе вдома іноземців, що приїдуть на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА, повідомляє Facebook-спільнота футбольних вболівальників UkrBall.

Флешмоб став відповіддю на захмарні ціни на київські готелі та квартири в період з 25 по 27 травня 2018 року. Ті, хто долучився до акції, не хочуть «щоб Київ запам’ятали як столицю бариг». Вони постять свої контакти з хештегом #FreeKyivCouch4Fans у соцмережах Facebook, Twitter та Instagram.

#freekyivcouch4fansFree night stay for two fans of FC Liverpool from 25 to 27 May in Kyiv#FreeKyivCouch4Fans

Опубліковано Andrey Filaretov 6 травня 2018 р.

#FreeKyivCouch4FansDear Guests of Champions League Final!We’d like to invite family of fans to stay in our apartment…

Опубліковано Юрієм Стцем 6 травня 2018 р.

Тим часом вболівальники клубу «Ліверпуль», який гратиме у фіналі проти мадридського «Реалу» 26 травня, звернулися до УЄФА з проханням втрутитися у ситуацію з завищеними цінами на номери у київських готелях, повідомляє Daily Star. Вартість деяких номерів сягає 13 тисяч євро. В інші дні ті самі номери коштують у сто разів дешевше.

«Тому, хто заплатить таку ціну, слід буде перевірити голову. Більшість наших вболівальників – робітничий клас, а не мільйонери», – заявив прес-секретар фан-клубу «Ліверпуль».

Він додав, що принаймні половина вболівальників приїде на матч і поїде в той же день, не зупиняючись на ніч. Так само вони робили під час фіналу Ліги Чемпіонів, що проходив у Стамбулі.

Загалом очікується, що в Київ на фінал Ліги Чемпіонів приїде близько 70 тисяч іноземних туристів, переважно з Іспанії та Великобританії.

Нагадаємо, «Хмарочос» підібрав найдивніші пропозиції житла у дні проведення фінального матчу. Президент Петро Порошенко заявив, що селитиме деяких уболівальників у себе вдома.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button