Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Переможець має здійснити проектні роботи з капітального ремонту будівлі та її внутрішніх приміщень.

Приватна компанія «Інноваційна науково-технічна експертна компанія» стала переможцем тендеру на виконання проектних робіт для реконструкції кінотеатру «Братислава», що розташований на Оболоні, за адресою вул. Олександра Архипенка, 5.

Тендер передбачає розробку проекту капітального ремонту будівлі та внутрішніх приміщень кінотеатру, вартістю 747 тисяч гривень. Планують, що переможець розробить проект ремонту до 1 серпня 2018, повідомив депутат «Об’єднання «Самопоміч»-Київ Констянин Богатов.

Додамо, що минулого року в будівлі кінотеатру хотіли зробити «Інноваційний Центр розвитку підприємництва», за ініціативи організації «Київський IT-кластер». Вони розробили проект простору спільно з Київською міською державною адміністрацією. Проте у жовтні на громадських слуханнях проголосували за те, щоб використовувати будівлю кінотеатру як культурно-громадський простір. Два зали кінотеатру будуть використовувати під кіноконцертну та театральну діяльність.

Читайте матеріал «Хмарочос» про історію кінотеатру «Братислава».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button