Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У ПАТ «Укрзалізниця» пояснили, що камери допоможуть слідкувати за порядком у вагонах.

Фото: ЦТС

Філія «Пасажирської компанії» ПАТ «Укрзалізниця»  вирішила купити 100 комплектів систем відеонагляду, щоб встановити їх у пасажирських вагонах. Відповідний тендер розмістили на сайті ProZorro. Заявки для участі приймають до 18:00 18 травня.

В кожен комплект має входити три відеокамери та монітор. Згідно з тендерною документацією, відеокамери повинні знімати в розширенні 720 пікселів по висоті та мати захист від вібрацій. Також до комплекту входитимуть відеореєстратор, який має працювати не менше ніж 360 годин та приймати запис сигналу в розширенні як мінімум Full HD (1800 пікселів по висоті) і з частотою – 25 кадрів на секунду та 7-дюймовим TFT-монітором, двома жорсткими дисками ємністю від 1 Тб зі швидкістю роботи 6 Гб/с.

Постачання оснащення має відбутись до кінця цього року. Приблизна вартість обладнання – 7,5 млн грн з ПДВ.

«Зазначене обладнання не є нововведенням для Укрзалізниці – воно вже встановлене в деяких пасажирських поїздах. Відеоспостереження дає можливість посилити порядок у поїздах, оскільки провідник зможе зі службового купе одразу спостерігати за всім вагоном. Окрім того, збережене відео допоможе об’єктивно розслідувати можливі конфліктні ситуації та посилити контроль над недопущенням перевезення безквиткових пасажирів», – прокоментувала прес-служба ПАТ «Укрзалізниці» причину закупівлі для «Хмарочос».

Аукціон мають провести 25 червня.

Нагадаємо, що п’ятого квітня філія «Пасажирської компанії» ПАТ «Укрзалізниця» оголосила тендер на купівлю двох ескалаторів, орієнтовна вартість яких складе близько 14 мільйонів гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button