Рибна гастролавка «Чорноморка» відкриває третю локацію в Києві на Подолі. Дві попередні розміщуються на Солом’янці та на Позняках.

Фото: facebook.com/chernomorka2013/
Рибна лавка відкриється дев’ятого червня за адресою вул. Ярославська, 5/2. У «Чорноморці» можна скуштувати мідії, рапани, устриці та випити просекко. Тут можна купити й свіжі морепродукти: барабулю, лобстер, дорадо, лосось та форель, мідії і рапани. З приготовлених страв пропонують одеський форшмак, уху, брускети з лососем і сиром Філадельфія, дунайський оселедець з картоплею, тартар з лосося та ікрою закарпатської щуки.
Асортимент морепродуктів тут оновлюють три рази на день. Вугор виловлюють в Шацьких озерах, щуку і форель привозять з Закарпаття, камбалу-калкан і ската – з Одеської області. Устриці – з Франції, Нідерландів, Ірландії і України. «Чорноморка» також постачає рибу десяткам ресторанів Києва. Наприклад, в рибний маркет «Дон Маре» та GoodWine, пише БЖ.

Фото: facebook.com/chernomorka2013/
Ціни: свіжі устриці – 27-112 грн/шт, свіжі мідії – 6 грн/ шт, ікра щуки – 128 грн, готові мідії – 74 грн, олів’є з м’ясом лосося – 69 грн, карпачо з лосося – 110 грн, шпроти власного приготування – 44 грн.
Перша точка «Чорноморки» відкрилася у 2014 році на вулиці Пітерській у Києві. Згодом заклад переїхав на вулицю Преображенську. Всього у Києві є п’ять закладів мережі та один в Одессі, який відкрився минулого року.
Компанія була заснована у 2013 році і поставляла свіжий чорноморський улов до ресторанів і магазинів Києва.
Нагадаємо, що у Києві відкрили заклад із сушеною та в’яленою рибою Taranka.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті