Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Третього липня громадська організація ReThink проведе акцію «Пластиковий пакет – це не модно».

Фото: Unsplash

Відбудеться театралізована акція, щоб привернути увагу до бездумного та надмірного споживання поліетиленових пакетів в Україні.

Платформа українських брендів «Всі. Свої» надасть для акції альтернативи пластику у вигляді еко-торбинок.

На початку квітня ReThink ініціювала збір підписів на підтримку петиції #ПакетНеПотрібен. Петицію підписали понад 25 тисяч осіб. До руху долучився Національний конкурс краси «Міс Україна».

Щороку кожен українець використовує близько 500 поліетиленових пакетів, у той час як у ЄС цей показник наближається в середньому до 90 пакетів. Лише близько 1% пакетів в Україні переробляється. За даними ReThink, наразі 33 країни світу повністю заборонили використання та обіг деяких видів поліетиленових пакетів. Окрім того, 53 країни ввели часткову заборону або податок на поліетилен.

Адреса: Хрещатик 23, поруч із фонтаном

Дата: 3 липня

Час: 13:15

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button