Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23274 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Шостого липня на території ВДНГ відбудеться прем’єра танцювального перформансу «60 рухів, вдивляючись у Майбутнє» – спільний проект українського та американського хореографів.

Репетиція на території ВДНГ. Фото: Black ORange Dance Production

Оскільки проект пов’язаний зі специфікою місця – Виставкового центру, – його покажуть лише один раз.

«У цій роботі ми спробуємо дослідити зв’язок між архітектурою та тілом для того, щоб зрозуміти, як архітектура може впливати на людину, її ідентичність та патерни поведінки», – зазначають автори проекту.

Для роботи над виставою з США приїхала Мейда Уізерс, відома інноваціями у хореографії. Вона почала кар’єру наприкінці 1960-х, розвиваючи постмодернізм в американському танці.

Мейда Уізерс. Фото: Black ORange Dance Production

Інший хореограф – українець Антон Овчінніков, засновник Міжнародного фестивалю сучасного Танцтеатру Contemporary dance festival Zelyonka Fest. У своїх авторських виставах він акцентує увагу на мінімалізмі та реалістичності фізичної дії.

Перформери – українські танцівники, які мали досвід імпровізації та відгукнулися на оголошення про набір на виставу. Перформанс створювався протягом двох тижнів.

Репетиція на території ВДНГ. Фото: Black ORange Dance Production

Музичний супровід забезпечить запрошений зі США композитор Стів Гілмі.

Перформанс почнеться о 17:00 шостого липня. Сторінка події у Facebook.

Репетиція на території ВДНГ. Фото: Black ORange Dance Production

Нагадаємо, сьогодні, третього липня, на ВДНГ відкривається фестиваль Atlas Weekend, на якому виступатимуть Олег Винник та інші відомі музиканти.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button