Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Один із найбільших світових виробників залізничного транспорту, французька компанія Alstom першого липня відкрила своє представництво у Києві, повідомляє прес-служба компанії.

Трамвай Citadis X05. Фото: facebook.com/ALSTOM

Представником Alstom в Україні призначили Вадима Павленка, який раніше працював на Крюківському вагонобудівному заводі. Він відповідатиме за налагодження зв’язків з зацікавленими сторонами, визначення потреб українського залізничного ринку та пропозиції транспортних рішень.

Раніше Національна інвестиційна рада України повідомляла, що Alstom також розглядає можливість створення в Україні технологічного хабу для виготовлення запчастин, що забезпечуватиме виробничі потужності компанії.

«Компанія Alstom дуже рада вийти на український ринок… Наш досвід роботи з 1520-міліметровими коліями, зокрема в Казахстані й Азербайджані, допоможуть нам задовольнити потреби Укрзалізниці», – повідомив Жан-Лука Ербаччі, старший віце-президент компанії Alstom в Європі.

Нагадаємо, торік Alstom провела перше випробування першого у світі пасажирського поїзда на водні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button