Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В.о. генерального директора КО «Київзеленбуд» дала інтерв’ю «Укрінформу». Наталія Бєлоусова розповіла про діяльність організації та її проекти. «Хмарочос» проілюстрував найкращі цитати з інтерв’ю роботами підприємства.

Наталія Бєлоусова розповіла про створення нових парків та скверів та їх «wow-ефект»: «Тільки торік рішенням Київради було створено 65 нових скверів, а відновлено і відкрито в загальній кількості 120 зелених зон відпочинку (парків та скверів). Але я просила б все-таки не зациклюватися на кількості зелених зон. Справа ж не в кількості, справа в позитивних емоціях, які оновлений сквер або парк дарує киянам і гостям міста. Адже, як каже Віталій Володимирович, потрібно, перш за все, звертати увагу на наявність “wow-ефекту” в кожній зеленій зоні. І я бачу завдання нашої команди у впровадженні нових рішень в оформленні об’єктів. Для цього ми вже створили архітектурно-проектний відділ, він займається візуалізацією проектів і сучасними інноваціями. Також ми переймаємо досвід міжнародних фахівців».

«Роботи проводяться, і в кожному парку вони на різному ступені готовності. Кілька об’єктів ми вже відкрили, в деяких тільки почнуться роботи. Всі оновлені парки об’єднує те, що за прикладом “Наталки” буде тематичне зонування, яке враховує потреби різних груп. Тут і дитячі майданчики, і спортивні, і зони тихого відпочинку, де можна просто посидіти і насолодитися природою, і сучасні лавочки, урни, LED-освітлення, і, звичайно ж, озеленення з автоматичними системами поливу. При цьому кожен з парків унікальний, і щоб це зрозуміти, треба їх побачити», – говорить вона.

«Наприклад, у парку “Відрадний” є унікальний лабіринт, створений з кущів кизильника блискучого і прикрашений деревоподібними півоніями, вистланий гранитною крихтою» – коментує Наталя ремонт парку «Відрадний».

«Парк “Перемога” вже уславився своїми інсталяціями та арт-об’єктами, такими як японський куточок, екодиван, силуети тварин серед дерев, тут найбільший дитячий майданчик»,

«Працюючи над оновленням парків, ми створюємо емоції: унікальні, позитивні, ті, які хочеться запам’ятати», – вважає очільниця «Київзеленбуду».

Нагадаємо, що на  OLX продають клумби з автопокришок. Вартість коливається від 50 до 400 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button