Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

20 липня уряд ухвалив Стратегію низьковуглецевого розвитку до 2050 року.

Фото: facebook.com/os.semerak

Згідно зі стратегією, Україна має модернізуватись відповідно до світових трендів. Зміни стосуватимуться всіх сфер від економіки до агропромислового комплеку і освіти.

«Україна входить до першої десятки країн світу, які на виконання Паризької угоди розробили стратегію низьковуглецевого розвитку. Далі документ направимо до Секретаріату Рамкової конвенції ООН про зміну клімату та його оприлюднять на офіційній сторінці Секретаріату РКЗК ООН. Це вкрай важливо, бо ухвалена Стратегія посилює міжнародний імідж України та підтверджує, що ми є активними учасниками у формуванні нової кліматичної політики», –  пише на своїй сторінці у Facebook міністр екології Остап Семерак.

Також він додав, що показники Стратегії будуть переглядатись кожні п’ять років з урахуванням національних обставин та можливостей.

Нагадаємо, що згідно з рейтингом журналу «Фокус», Харків виявився найкомфортнішим для проживання містом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button