Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Голова Управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко завів відео-блог на YouTube, де розповідає про цікаві для туристів місця у Києві.

Перший випуск на каналі VISITKYIV вийшов у середині червня. Він був присвячений місцям, де можна купити смачну їжу за один євро. Зокрема, Тараненко радить скуштувати перепічку з томатним соком, пиріжки в «Ярославі», фалафель у «Хумус-барі» на Бессарабці, устриці у «Білому наливі» та наливку у «П’яній вишні».

В інших випусках йдеться про найцікавіші музеї Києва, місця для купання, екстремальні розваги тощо. В інтерв’ю 044 Тараненко повідомив, що до кінця літа має намір завершити сезон 12 випусками. Відео будуть присвячені не лише туризму, а й лайфхакам, що стануть у нагоді місцевим жителям.

Перші випуски знімали російською мовою з англійськими субтитрами, інші озвучені англійською. Таким чином тестують різну аудиторію. За словами Тараненка, відео найбільше дивляться в Україні, далі йдуть глядачі з Росії, Німеччини, Великої Британії та США.

Тараненко стверджує, що сценарії пише сам. Влогом займається у вихідні. Зараз у нього майже 2500 підписників.

За словами Тараненка, колеги з інших міст висловили зацікавленість, щоб знімати аналогічні тревел-влоги у Львові, Одесі, Тернополі, Дніпрі й Харкові.

Нагадаємо, за даними Державної прикордонної служби, у 2017 році найбільше до України їздило громадян Молдови. Друге і третє місце розділили громадяни Білорусі та Росії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button