Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На станціях Київського метрополітену до кінця 2019 року пропонують встановити табло зворотного відліку часу до прибуття потяга. Відповідний проект рішення було подано на розгляд Київради третього серпня.

Фото: КП Київський метрополітен

Наразі інформаційні табло на станціях метро показують час, який минув від відправлення попереднього потяга.

Депутати підготували проект рішення для виконання вимог петиції, яка у 2015 році набрала необхідну кількість голосів. У травні 2016 року мер Києва відмовив киянам, посилаючись на брак фінансових ресурсів і те, що це питання не є першочерговим. Так, харківське підприємство погоджувалося замінити табло за 140 млн грн, київське – за 11 млн грн.

Автори проекту пропонують повернутися до цього питання, посилаючись на те, що в 2016 році бюджет Києва було виконано з профіцитом у 5,1 млрд грн, а в 2017 році – у 3 млрд грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button