Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

18 серпня в Києво-Могилянській академії відбудеться рольова командна бізнес-гра – «The пошта: доставка на вимогу».

Бізнес-гра є симуляцією роботи компанії, де ви на годину зможете стати повноцінним співробітником. Під час гри потрібно стати частиною команди, бути гнучким та результативним, навчитись шукати та розуміти тренди, приймати рішення, пробувати та ризикувати, вчитись на помилках та чути своїх клієнтів та колег. Також перед грою буде проходити мерія мікролекцій та дискусій, присвячених трендам в логістиці та доставці, а також стратегії, маркетингу та продажам.

Організаторами гри виступають бізнес інкубатор n.cubator та Культурно-мистецький центр НаУКМА. Взяти участь можуть підприємці, працівники великого бізнесу, студенти, школярі старших класів та всі охочі. Придбати квитки можна перейшовши за посиланням

Нагадаємо, на вихідних у кафе «Скворечник» відбудеться Yoga-Weekend.


Місце: КМЦ НаУКМА

Адреса: вул. Іллінська,9

Дата: 18 серпня

Час: 10:00

Вартість: від 100 до 450 гривень


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button