Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23424 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ПАТ Київметробуд // Facebook

КП «Київський метрополітен» оголосило повторний тендер на будівництво гілки метро до житлового масива Виноградар. Інформація про це міститься у системі Prozorro.

Заявки прийматимуть до 11 жовтня. Аукціон відбудеться 16 листопада. Очікувана вартість будівництва, як і раніше, становить шість мільярдів гривень.

Попередній тендер скасували на підставі «неможливості усунення порушень», що виникли під час торгів.

На перший тендер подавали заявки три фірми: київські компанії «Інтербудтонель», «Київметробуд» та компанія з Мукачевого «Адамант». Пропозицію останньої відхилили.

Наприкінці серпня компанія «Адамант» поскаржилася до Антимонопольного комітету, стверджуючи, що її позбавили права на участь у процедурі закупівлі незаконно, натомість заплющивши очі на проблеми з документами «Київметробуду».

Слідчі Шевченківського управління поліції виявили ознаки підробки в документах, наданих компанією «Київметробуд», – а саме в банківських гарантіях.

«Київський метрополітен» оголосив тендер на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії у січні цього року. Перша черга передбачає будівництво двох станцій – «Мостицька» і «Проспект Правди».

«Київметробуд» є постійним підрядником «Київського метрополітену» при будівництві метро (на його рахунку – усі 52 станції), а також виконує замовлення «Київводоканалу».

«Адамант» входить до складу корпорації «Укрбуд», діяльність якої контролюють народний депутат Максим Микитась і Юрій Пелих.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button