Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба ПАТ «Укрзалізниця»

«Укрзалізниця» має намір відновити курсування поїзда Київ–Берлін та запустити поїзд Мукачево–Будапешт, заявив очільник компанії Євген Кравцов під час урочистостого відправлення з київського вокзалу поїзда Чотири столиці Київ–Мінськ–Вільнюс–Рига. Про це повідомляє прес-служба УЗ.

Кравцов заявив, що поїзд із Києва до Берліна планують запустити у 2019 році.

Також голова «Укрзалізниці» заявив, що поїзд з Мукачева до Будапешта можуть запустити не пізніше кінця 2018 року. Раніше цей маршрут хотіли відкрити до кінця літа, зазначає ЦТС.

Поїзд до Будапешта мав бути угорським, оскільки Мукачево з країнами ЄС сполучають колії 1435 мм. Попередньо озвучені ціни на квитки – 700-1000 грн в залежності від класу.

«Ми проводимо виважену тарифну політику, впроваджуємо нові маршрути та розвиваємо міжнародний електронний проїзний документ. Завдяки цьому пасажиру зручно та доступно подорожувати в Європу саме залізницею», – вважає Кравцов.

Нагадаємо, 27 вересня «Укрзалізниця» презентувала новий логотип.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button