Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кінотеатр «Кінопанорама» на вулиці Шота Руставелі було побудовано в 1958 році. Фото: kudago.com

Власник компанії ISTIL Group Мохаммад Захур хоче знести кінотеатр «Кінопанорама» і побудувати на його місці тризірковий готель, пише Kyiv Post.

У готелі планують створити невелику кінозалу та зберегти назву «Кінопанорама» «з поваги до історії».

Раніше в компанії ISTIL Group повідомляли, що визначать долю будівлі кінотеатру після капітального ремонту і проведення тендеру.

Першого жовтня закрилися відразу два київські кінотеатри – Кінопанорама та Україна. Наступного дня кінематографісти та відвідувачі кінотеатрів протестували під стінами КМДА проти закриття цих кінотеатрів. Зараз ініціативна група працює над створенням петиції.

У 2008 році Київрада прийняла рішення про приватизацію «Кінопанорами». Її придбала компанія ISTIL Group бізнесмена Мохаммада Захура. Зазначимо, що існує розроблений компанією «Градобуд» проект будівництва готельного комплексу на місці кінотеатру «Кінопанорама».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button