Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23412 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Велосипед, який намагалися викрасти. Фото: Олексій Кушка/Facebook

Після чергової спроби крадіжки велосипеда на Троєщині компанія Nextbike тимчасово закрила станції міського велопрокату на проспекті Ватутіна та біля Деснянського ЦНАП (на проспекті Маяковського). Про це повідомляє прес-служба Nextbike.

«Цей район – лідер сумної статистики. Напевно, поки не знайдемо більш захищених локацій, цей район міста обслуговувати не зможемо. Занадто дорого обходиться і ремонт, і відновлення техніки», – заявив керівник компанії Олексій Кушка.

Читайте також: Історія Троєщини: як «село без перспектив» перетворили на найвідоміший спальний район Києва

За його словами, чергова спроба крадіжки на Троєщині сталася близько 16:30 у вихідний день. Чоловік проніс велосипед на плечах замкненим більше 400 метрів від станції. При цьому, підкреслив Кушка, велосипед подає звуковий сигнал. Поліцію викликав свідок, який проїжджав повз на машині.

За спробу крадіжки затримано 34-річного Олександра Грека. За словами Кушки, чоловік пояснив, що хотів їздити на велосипеді. Затриманому загрожує кримінальна відповідальність за статтею 185, що передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Фото: Олексій Кушка/Facebook

Кушка також повідомив, що за спробу крадіжки велосипеда розшукується Олександр Дейкун 1971 року народження.

Фото: Олексій Кушка/Facebook

Нагадаємо, за перші два тижні роботи велопрокату Nextbike у Києві було вкрадено чотири велосипеди. Один із них знайшли з перефарбованою рамою на ринку електроніки.

Найбільшого розголосу набув випадок, коли троє хлопців і одна дівчина втопили велосипед у Дніпрі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button