Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 65 днів. За цей час ми опублікували 24558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: delo.ua

Управління справами Верховної Ради оголосило тендер на розробку проекту щодо ремонту сесійної зали.

В тендері зазначено, що очікувана вартість – 5,7 мільйона гривень. Під час ремонту замінять систему електронного голосування. На робочому місці нардепів має бути комп’ютер, модуль з кнопками для голосування, модуль безконтактного зчитування ID-картки, кольоровий сенсорний екран з можливістю голосування з нього та запису на виступ, мікрофон, гучномовець, пристрій для синхронного перекладу, модуль підзарядки мобільних пристроїв та електронна табличка з ПІБ нардепа, повідомляє Depo.ua.

Також в залі буде система відеоспостереження та синхронний переклад засідань на вісім мов. В деяких кріслах замінять наповнювач і оббивку — або й самі крісла. Також планують реконструювати трибуну, замінити крісло Президента та килимове покриття.

Пропозиції від учасників Рада прийматиме до 29 жовтня, 30 жовтня має відбутись аукціон.

Читайте також: Оголошено тендер на закупівлю трамваїв для Києва за 430 мільйонів. Пояснюємо, що з ним не так. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button