Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ukranews.com

Власник аеропорту Василь Хмельницький повідомив про можливість будівництва готелю.

Він вважає, що варто зробити акцент на недорогому проживанні в готелі – у такому разі зросте попит на нього. Проте, для початку планують провести аналітичну роботу, пише Громадське.

«Треба аналізувати виходячи з кількості людей, яку аеропорт пропускає. Треба дивитися, скільки літає киян і скільки гостей міста — саме вони будуть користуватися послугами готелю. Але це точно повинен бути тризірковий готель, номер в якому коштував би від 50 до 70 доларів за добу», — зазначив інвестор.

Також, на його думку, є потреба в ангарах для повітряних суден.

На питання про те, чи є вже якісь конкретні плани щодо будівництва цих об’єктів, Хмельницький відповів, що вони можуть бути складені після введення в експлуатацію нової частини терміналу «А» аеропорту.

Нагадаємо, що киянка склала петицію з вимогою заборонити нічні рейси в аеропорту «Київ».

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button