Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На сайті кінотеатру обіцяють показувати кіно навіть для одного глядача. Ілюстративне фото: Unsplash

Першого листопада у торговому центрі «Караван» на вулиці Луговій, 12 відкрився кінотеатр Multiplex із фіксованою ціною на всі квитки незалежно від часу та фільму. Це стосується також і квитків на місця підвищеного комфорту.

У кінотеатрі продаватимуть безлімітні розливні напої за фіксованою ціною 29 грн – купивши один стакан, можна пити скільки завгодно, повідомляє прес-служба компанії Multiplex.

У компанії стверджують, що такий формат поширений у світі, а в Україні його запустили вперше. Згодом Multiplex планує відкрити такі кінотеатри в інших містах України.

Зараз у кінотеатрі «Multiplex Караван» йдуть такі фільми, як «Перша людина», «Веном», «Репродукція», «Народження зірки» та інші. На сайті стверджується, що сеанс відбудеться навіть для одного глядача.

Нагадаємо, першого жовтня припинили роботу відразу два київські кінотеатри: Україна на вулиці Архітектора Городецького та Кінопанорама на вулиці Шота Руставелі. У Київраді пропонують «заповнити порожнечу» показами фільмів у Зеленому театрі просто неба.

У 2019 році обіцяють відкрити після ремонту кінотеатр Зоряний у Печерському районі, який нещадавно повернули у комунальну власність.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button