Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Wikipedia

Кінотеатр «Зоряний» у Печерському районі незабаром відновить роботу, повідомляє Громадське за посиланням на директорку кінотеатру «Жовтень» Людмилу Горделадзе.

«”Зоряний” буде, буде кінотеатр там. Я знаю що це буде точно, до осені він запрацює», — сказала Горгеладзе.

«До осені наступного року. Ви ж бачили у якому він стані. Буде ревіталізація», – додала вона.

Кінотеатр «Зоряний» у 2003 році придбала приватна фірма за 8,6 млн грн. З 2006 року кінотеатр слугував штабом Партії регіонів. У травні цього року Київрада проголосувала за проект рішення про повернення кінотеатру у комунальну власність.

Нещодавно було виявлено, що фонтан біля «Зоряного» приватизував як окремий об’єкт площею 176,5 метри приватний підприємець. Після цього прокуратура Києва звернулася з позовом до Печерського районного суду з вимогою повернути незаконно відчужений фонтан до комунальної власності.

Нагадаємо, першого жовтня припинили роботу відразу два київські кінотеатри: Україна на вулиці Архітектора Городецького та Кінопанорама на вулиці Шота Руставелі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button