Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Mirror

Google тестує нову функцію на картах, яка дозволить користувачам повідомляти про ДТП, нещасні випадки або камери, що фіксують швидкості.

Для того, щоб користувачі змогли тестувати систему, у лівому куті екрану додатку Google Maps на мобільних пристроях з’явиться піктограма з хмаркою діалогу та знаком «+».

Далі  інформацію будуть використовувати, щоб оптимізувати карту місцевості. Відповідно до данних карти Google будуть будувати ваш маршрут. Проте вносити інформацію на карту Google буде лише отримавши декілька однакових повідомлень. Це дасть змогу забезпечити правдивість  інформації, і не дозволить користувачам обманювати систему, пише Mirror.

Нагадаємо, що київська поліція сповіщатиме про ситуацію на дорогах через додаток Waze.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button