Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба КМДА

Під час реконструкції Київського зоопарку перенесуть центральний вхід. Вхідну групу облаштують на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної, а стару знесуть, повідомляє прес-служба КМДА.

Перед входом запроектовано площу, де зустрічатимуться екскурсійні групи, поруч будуть заклади громадського харчування, магазин сувенірів, туалети, камери для зберігання речей. Уздовж Зоологічної встановлять новий паркан.

Біля входу розташують великий акваріум з рибами і морськими тваринами. Для його будівництва й подальшої експлуатації місто планує залучити приватного інвестора.

Новий центральний вхід та акваріум планують відкрити наступного року.

Влада очікує, що реконструкція підвищить відвідуваність Київського зоопарку до мільйону осіб на рік.

Концепцію розвитку Київського зоопарку столична влада презентувала у 2016 році. Роботи з реконструкції розраховано на понад 64 місяці та поділено на шість етапів. Навесні цього року почався перший етап реконструкції зоопарку. Побудували три озера – декоративне з садом каменів, для пеліканів і для коропів коі. На березі коропового озера побудовано амфітеатр.

Нещодавно міська влада доручила віддати 49,8 млн грн, призначені для будівництва велоінфраструктури в 2018 році, на ремонт Київського зоопарку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button