Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ukraine.googleblog.com

Компанія Google Україна запустила в Україні новий сервіс YouTube Music з платною опцією YouTube Premium.

YouTube Music – це безкоштовний стрімінговий сервіс спеціально для прослуховування музики, він знаходиться за адресою music.youtube.com.

Серед особливостей сервісу – персоніфіковані рекомендації, які враховують не лише треки, прослухані раніше, але й те, де користувач перебуває і чим займається: наприклад, тренується у спортзалі або їде на роботу.

Інша особливість – розумний пошук, який дозволяє знайти пісню навіть за приблизним текстом на кшталт «ракамакафо».

Платна підписка на YouTube Music Premium дозволяє позбутися реклами, завантажувати треки для прослуховування офлайн та у фоновому режимі. Для Android підписка коштує 79 грн на місяць. Сімейний тариф обійдеться у 119 грн щомісяця.

Через App Store індивідуальна підписка коштує 99 грн на місяць. Перші три місяці сервісом можна користуватися безкоштовно.

Нагадаємо, влітку YouTube повідомив, що відтепер рекламні відео не можна буде пропускати – їх довжина становитиме 15-20 секунд.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button