Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 237 днів. За цей час ми опублікували 23174 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кінотеатр «Краків». Фото: Wikimapia

19 листопада відбувся тендер на облаштування сонячних панелей на даху кінотеатру «Краків», що на Русанівській набережній, 12, повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

На будівлі планують розмістити 240 сонячних панелей. У конкурсі перемогла компанія «УК СКС», яка запропонувала виконати роботи за 1,56 млн грн.

Згідно з договором, виконавець має завершити роботи до 30 листопада.

Наприкінці жовтня в кінотеатрі, збудованому в 1968 році, почався капітальний ремонт. Кінотеатр не функціонував з 2000 року, натомість тут розташовувався муніципальний театр «Київ».

Відремонтовану будівлю передадуть КП «Європейський культурний центр Краків». Передбачається, що оновлений кінотеатр стане майданчиком не лише для кінопоказів, але й для театральних вистав, концертів та інших заходів. Будівля залишиться в комунальній власності.

Проект капітального ремонту будівлі. Фото: ua.news

Наразі кінотеатр «Краків» перебуває на балансі КП «Київкінофільм», яке й виступило замовником тендеру на сонячні панелі.

Нагадаємо, першого жовтня припинили роботу відразу два київські кінотеатри: Україна на вулиці Архітектора Городецького та Кінопанорама на вулиці Шота Руставелі.

Натомість у 2019 році обіцяють відкрити після ремонту кінотеатр Зоряний у Печерському районі, який нещадавно повернули у комунальну власність.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button