Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ua.112.ua/

На першому поверсі відреставрованого Будинку профспілок на Майдані Незалежності відкрився ресторан швидкого харчування KFC. Голова КМДА Віталій Кличко назвав це великою помилкою.

«Однозначно, це неправильне рішення. Коли ми не маємо музею Революції Гідності, коли ще рани дуже свіжі, відкривати ресторан у місці, де відбувались такі події, де люди віддали життя, щоб ми жили у європейській країні – це неправильне рішення. І я розумію емоції людей, які вийшли з протестом проти відкриття подібного закладу. Я був на Майдані, був у цій будівлі і вважаю, що відкриття там ресторану – велика помилка», – підкреслив Віталій Кличко.

Понад 70% будівлі є власністю Федерації професійних спілок України. Решта – володіння Київської міської ради профспілок. Інвестиції у капітальний ремонт будинку належать компанії ТОВ «ІТТ-Нерухомість», яка вклала в приміщення 160 мільйонів гривень. Втім, Федерація пояснює відкриття KFC як заклад, де співробітники ФПУ зможуть харчуватись. Проти появи фастфуду в будівлі, яка була одним зі штабів Революції Гідності, протестували члени праворадикальної організації С14.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button