Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Скріншот із відео

Співак із Каліфорнії Олівер Трі зняв відео на пісню «Hurt» у Києві. Фантасмагоричний сюжет розгортається на Рибальського мосту та у спальних районах. Деякі кадри знято всередині квартир у київських багатоповерхівках.

Як можна дізнатись із інформації на YouTube, режисував кліп сам виконавець, а над продакшеном працювала українська компанія 2332.

Минулого тижня американська співачка Майлі Сайрус і британський діджей Марк Ронсон презентували відео на пісню «Nothing Breaks Like a Heart», яке знімали на Дарницькому мосту в Києві.

Останніми роками Київ обирають в якості знімального майданчика багато кліпмейкерів, завдяки низькій вартості виробництва та специфічним локаціям. Зокрема, багато музичних відео зняли в одному й тому ж кварталі на Троєщині.

Дивіться також знятий у Києві кліп французького репера про алкоголізм, домашнє насилля, війну і смерть. У Києві також було знято: NCT U – BOSSCalum Scott – You Are The Reason, Jorja Smith – Let Me Down, Genie feat. Mayer Hawthorne – Busy Pта багато інших.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button