Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/antonbeschastnyi

У підвалі ресторану кубинської кухні Escobar на вулиці Ярославів Вал, 21/20 відкрився «секретний бар» Who&Why.Drinkery.

Як розповіли «Хмарочосу» адміністратори бару, туди можна потрапити, натиснувши на кнопку дзвінка біля входу. Тобто бар орієнтований саме на тих, хто знає, куди йде. Who&Why працює з 18:00 до першої години ночі у будні та до другої – у вихідні.

Фото: facebook.com/antonbeschastnyi

Основа меню – алкоголь і алкогольні коктейлі. Карта напоїв включає майже 40 різновидів віскі (зокрема японський), ром, джин, текілу, мескаль тощо. Окрім класичних коктейлів (дайкірі – 170 грн, манхеттен – 200 грн), тут готують більш незвичні. Наприклад, в розділі «гастрономічні коктейлі» є Ram Shot з копченою горілкою, яловичим бульйоном, ангостурою та соусом «Рамен» (220 грн) та Duck Fat Sour з куантро на качиному жирі (220 грн).

Фото: facebook.com/antonbeschastnyi

У меню кухні є закуски, супи, салати, десерти та основні страви – такі, як обсмажені морські гребінці з зеленою пудрою (250 грн), рагу з оленини з кольрабі, бататом, ялівцем, артишоком і трюфельною олією (350 грн) та пиріг із серцем кабана (250 грн).

Панакота з естрагоном. Фото: facebook.com/whowhybar

Нагадаємо, нещодавно на Печерську відкрилося бістро Ramen-do, в якому готують лише один різновид традиційного японського рамена.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button