На вулиці Ярославів Вал відкрився секретний бар
У барі Who&Why готують пиріг із серцем кабана і коктейль із куантро на качиному жирі.
У барі Who&Why готують пиріг із серцем кабана і коктейль із куантро на качиному жирі.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У підвалі ресторану кубинської кухні Escobar на вулиці Ярославів Вал, 21/20 відкрився «секретний бар» Who&Why.Drinkery.
Як розповіли «Хмарочосу» адміністратори бару, туди можна потрапити, натиснувши на кнопку дзвінка біля входу. Тобто бар орієнтований саме на тих, хто знає, куди йде. Who&Why працює з 18:00 до першої години ночі у будні та до другої – у вихідні.
Основа меню – алкоголь і алкогольні коктейлі. Карта напоїв включає майже 40 різновидів віскі (зокрема японський), ром, джин, текілу, мескаль тощо. Окрім класичних коктейлів (дайкірі – 170 грн, манхеттен – 200 грн), тут готують більш незвичні. Наприклад, в розділі «гастрономічні коктейлі» є Ram Shot з копченою горілкою, яловичим бульйоном, ангостурою та соусом «Рамен» (220 грн) та Duck Fat Sour з куантро на качиному жирі (220 грн).
У меню кухні є закуски, супи, салати, десерти та основні страви – такі, як обсмажені морські гребінці з зеленою пудрою (250 грн), рагу з оленини з кольрабі, бататом, ялівцем, артишоком і трюфельною олією (350 грн) та пиріг із серцем кабана (250 грн).
Нагадаємо, нещодавно на Печерську відкрилося бістро Ramen-do, в якому готують лише один різновид традиційного японського рамена.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті