Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Перші паркомати в Івано-Франківську з’явилися в 2016 році. Фото: 0342.ua

Муніципалітет Івано-Франківська встановив нові тарифи на паркування. Вартість паркування у центрі міста складе 30 гривень за годину, повідомляє Zaxid.net.

Вартість години паркування у другій і третій паркувальних зонах складатиме 10 гривень. Місячний абонемент на паркування у першій зоні коштуватиме 2038 гривень, у другій – 1030 гривень.

Для учасників АТО вартість паркування у першій зоні становитиме 6 гривень, абонемент – 679 гривень.

Для порівняння, у Києві година паркування у першій зоні коштує 10 гривень, у другій та третій – 5-7 гривень, місячний абонемент на паркування у першій зоні – 630 грн.

Нагадаємо, згідно зі звітом Івано-Франківської міскради про виконання Програми розвитку велосипедної інфраструктури, велодоріжки в місті будують у кілька разів дешевше, ніж у Києві. Водночас у Києві ані цього року, ані наступного велодоріжок не будують.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button