Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Прес-служба Дарницької районної адміністрації опублікувала в Facebook інфографіку про безпечний спосіб ходіння слизькою поверхнею. Аби убезпечитися від падіння, слід тримати центр ваги тіла над ногою, що попереду.

«Тварина, яка це зрозуміла – пінгвін. Вважайте себе пінгвіном на слизькій поверхні – і все буде добре», – радять дарницькі комунальники.

Читайте також: Згрупуватися і перекотитись: поради КМДА під час ожеледиці

Тим часом кияни обурені станом тротуарів у Києві. Опади та температурні стрибки перетворили дороги на ковзанку.

Фото: Єгор Кравець

Євгенія Моляр розповіла, що не змогла дійти з п’ятьма маленькими дітьми з Контрактової площі до кінотеатру «Жовтень», де вони планували подивитися фільм «Ґрінч».

«Тротуари перегороджені обмежувальними стрічками, бо падають бурульки. Обійти неможливо, бо скрізь припарковані машини. Ми йшли вбрід глибоченними калюжами, падали на слизькій дорозі, вставали і знову йшли… Ми навіть не дійшли до Бурси, і зрозуміли, що вже спізнилися… Коли поверталися, то хтось із дітей тихенько плакав», – написала вона.

Фото: Євгенія Моляр

25 грудня на вулиці Симиренка, що на Борщагівці, загинув чоловік. Він послизнувся на тротуарі та дістав травму голови. Медики, які прибули на місце, констатували смерть.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button