Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23540 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: informator.news

27 грудня біля будівлі МВС учасники «Рейтарської спільноти» влаштували протест проти «бездіяльності поліції» після нападу на салон антикваріату «Дукат».

«Після заяви про злочин поліція так і не внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та не розпочала розслідування. Попри те, що прес-служба МВС заявила, що слідство ведеться, номера ЄРДР заявник так і не отримав, як того вимагає кримінально-процесуальний кодекс, а зловмисники досі на волі. Ми припускаємо, що правоохоронці умисно покривають злочинців та залежні від грошей Довгого та Насірова», – йдеться в заяві активістів.

Фото: Назарій Кравченко

Протестувальники, серед яких представники правих рухів та ультрас «Динамо», принесли до МВС каністри з-під бензину.

13 грудня у салон антикваріату «Дукат», що на вулиці Володимирській, увірвалися четверо невідомих у масках і облили приміщення бензином. Салоном і однойменною галереєю на вулиці Рейтарській, 8Б володіє Леонід Комський.

Цього року розгорівся конфлікт навколо будинку на Рейтарській, перший поверх якого орендувала галерея «Дукат», а на другому був арт-центр «Едукаторіум». Останній закрили після того, як приміщення придбала фірма «Георгієвський резиденс», що належить Олександру Глімбовському, тестю екс-голови ДФС Романа Насірова, та сестрі народного депутата Олеся Довгого Оксані Гуляєвій. Галерея «Дукат» також змушена переїхати.

26 грудня Гуляєва у відеозверненні запевнила, що нові власники не мають наміру зносити або перебудовувати будинок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button