Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Кабмін розробив механізм перевірки належної кількості та якості житлово-комунальних послуг, який набуде чинності першого травня 2019 року. Про це повідомляє Урядовий портал.

Споживачі комунальних послуг зможуть вимагати проведення перевірок якості ЖКП та в подальшому отримувати відшкодування.

Це стосується опалення, гарячої води, водопостачання і водовідведення, вивезення сміття та управління багатоквартирним будинком.

Уряд, зокрема, затвердив форму акта-претензії та механізм компенсації.

Нагадаємо, у Києві влітку без гарячої води лишилися майже 10 тисяч житлових будинків, тобто, більша частина міста. Така ситуація склалася через борги «Київенерго» перед «Нафтогазом». Новостворене підприємство «Київтеплоенерго» відмовлялося ставати правонаступником цього боргу. Водночас киянам приходили рахунки. Мер КИєва Віталій Кличко запевняв, що їх сплачувати не потрібно, якщо гарячої води не було.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button